Nyhetsbrev nr-99, december 2016

Snart jul och ett nytt år är i sikte
Det kommande året är ännu ett oskrivet blad, vad har vi framför oss? Vi står inför nya frågor och utmaningar. Som företagare måste man ha mod att testa, den som aldrig vågar vinner sällan. Realism och förmågan att sätta mål är grunder för att lyckas. Man måste vara beredd på att slå till bromsen i rätt tid om det behövs. Att veta vad som är rätt tid är inte det lättaste men att hela tiden ha uppföljning är viktigt för att veta om utfallet blir enligt plan.
Julen är förväntans tid, vad har jultomten i säcken? Att vi alla skall dela med oss av värme och medkänsla är vad jag har på min önskelista.
Detta månadsbrev är nr 99. Från och med nästa år blir utgivningen mer sporadisk. Jag kommer som vanligt att hjälpa företag till bättre lönsamhet och alla brev och annat finns på hemsidan.

Rubrik som förekommit ofta i mina månadsbrev!
”Inspiration och arbetsglädje” Köptrogna kunder, lojal personal och arbetsglädje på företaget är frukter av ett aktivt och framgångsrikt, tydligt, målinriktat och utvecklingsstyrt ledarskap. Ett ledarskap som är präglat av inspiration är ett framgångsrecept!
Sträck på er alla duktiga företagare, ni är viktiga stöttepelare och bidrar på ett positivt sätt till samhällets utveckling. Och bevisat-framgång föder framgång.

Avslutar med några historier inför jul och nytt år
En företagare sålde grisar på julmarknaden. En gris dog och en kollega beklagade att han genom detta gjort förlust. Svaret från företagaren blev att han sålde lotter på den grisen för 100 kronor styck. –Jo men upptäckte de inte att grisen var död? –Jo han som vann men han fick sin 100-lapp åter!

En man fick påminnelse på en faktura som han inte betalt i tid. Han svarade att han har dragning en gång om året på de fakturor han tänker att betala och om ni påminner en gång till så kommer ni inte med i dragningen!

Jag önskar er en avkopplande  GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!
/Kjell